Управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому
Четвер, 02.05.2024, 03:08

м.Знам’янка,
вул.Михайла Грушевського, 17
тел. 0 (5233) 2-19-10 , 2-19-52
e-mail: usznzmv@zn-rada.gov.ua
[ Головна ] [ ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]
Меню сайту
Головна » 2013 » Травень » 15 » Зміни до Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату ком.послуг, прид
12:59
Зміни до Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату ком.послуг, прид
 
 
12      Постановою КМУ від 13 березня 2013 р. N 152 внесено зміни до пункту 13 Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.      п.13.  
Для   призначення   субсидії  громадянин,  особа  якого посвідчується  паспортом  або іншим документом, подає органу праці та  соціального захисту населення довідки про доходи кожної особи, зареєстрованої  у  житловому приміщенні, за формами, затвердженими Мінсоцполітики, або індивідуальні відомості про застраховану особу (форма  ОК-5)  (  z1566-05  ),  видані  органом  Пенсійного  фонду України.      
У  органі  праці  та соціального захисту населення громадянин заповнює  заяву  та  декларацію  про  доходи і майновий стан осіб, зареєстрованих  у  житловому приміщенні, за формами, затвердженими Мінсоцполітики.     
Зазначені  заява  та  декларація можуть бути надіслані поштою органу праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації заявника.     
Громадянин несе  відповідальність  за  надані  відомості  про доходи,  майно,  що  вплинули  або  могли вплинути на встановлення права на призначення субсидії та на визначення її розміру.     
На  запит  органів  праці  та  соціального  захисту населення відомості для нарахування субсидій надають:      про склад    зареєстрованих    у   житлових   приміщеннях   - житлово-експлуатаційні організації  або  інші  органи,   визначені місцевими   органами   виконавчої   влади  та  органами  місцевого самоврядування; у сільській місцевості - сільські (селищні) ради;     
про  забезпеченість  громадян житловою площею та комунальними послугами  за  формами,  затвердженими  Радою міністрів Автономної Республіки  Крим, обласними, Київською і Севастопольською міськими держадміністраціями,    -    житлово-експлуатаційні   організації, житлово-будівельні (житлові) кооперативи, об'єднання співвласників багатоквартирного    будинку    та    організації,    що   надають житлово-комунальні  послуги,  у  п'ятиденний строк з дня отримання запиту;       про фактичне витрачання  за  попередній  період  газу,  води,електричної  та  теплової  енергії  за  наявності засобів обліку - організації, які надають ці послуги.      Для нарахування субсидії можуть  використовуватися  відомості про доходи та розміри платежів у вигляді списків,  довідок,  даних на технічних носіях інформації,  одержаних від  Пенсійного  фонду, служб   зайнятості  населення,  житлово-експлуатаційних  та  інших підприємств і організацій.     
Органи  праці  та  соціального  захисту населення мають право робити  запити  та безоплатно отримувати у строк до 15 календарних днів   від   органів   державної  податкової  служби,  підрозділів Державтоінспекції,       бюро       технічної      інвентаризації, Держфінінспекції,   її   територіальних   органів,  інших  органів виконавчої  влади  та органів місцевого самоврядування інформацію, необхідну   для   призначення  субсидій  та  проведення  перевірок достовірності  даних,  отриманих  від  осіб,  які  звертаються  за призначенням  субсидій.     
  У  разі  коли  відомості,  викладені в заяві, не підтверджено належно  оформленими документами, субсидія призначається починаючи з  місяця  подання  (відправлення)  заяви  за  умови, що відомості будуть  підтверджені в установленому порядку протягом місяця з дня подання  (відправлення)  заяви.       
  Рішення про призначення (непризначення) субсидії  приймається протягом  десяти днів після подання заяви та отримання відомостей, визначених  абзацами  п'ятим  -  восьмим  цього  пункту.   
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 1097 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Інформаційний портал


Корисні посилання










Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Copyright MyCorp © 2024      Безкоштовний хостинг uCoz