Управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому
П`ятниця, 26.04.2024, 06:10

м.Знам’янка,
вул.Михайла Грушевського, 17
тел. 0 (5233) 2-19-10 , 2-19-52
e-mail: usznzmv@zn-rada.gov.ua
[ Головна ] [ ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]
Меню сайту
Головна » 2013 » Квітень » 23 » VIII Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця».
08:22
VIII Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця».
     
12            До відома усіх небайдужих мешканців нашого міста!                                       В Україні у січні 2006 року був створений Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до Серця», засновники якого (молоді люди) поставили перед собою мету – порятунок життя і здоров’я дітей та повернення довіри громадськості до благодійних організацій шляхом провадження діяльності за принципами прозорості, простоти, всебічного контролю і публічного звітування.            
Акція, що полягає у суспільному зборі коштів для закупівлі медичного обладнання, проводитися щорічно, весною, з тією різницею, що кожного року з галузей дитячої медицини вибирається нова тема. Сам збір коштів проводиться волонтерами, які обов’язково мають спеціально виготовлені скриньки для збору грошей (з визначеними захисними елементами) та бейджі-ідентифікатори (з особистою фотографією, підбиті печаткою Фонду, та таким самим порядковим номером, що й на скринці) з символікою Фонду, що запобігає шахрайству. Волонтери наклеюють кожному, хто кидає кошти до скриньки, яскраве сердечко - наклейку з символічним смайликом Фонду і до кінця дня всі бачитимуть, як багато людей встигли приєднатись до акції, щоб подарувати допомогу дітям.          
  Для більшої прозорості та розвитку довіри, кошти, котрі збирають в скриньки волонтери, підраховують банківські працівники і одразу переводять їх на рахунок Фонду (для цього у день акції в містах - обласних центрах для волонтерів відчинені відділення цього банку). Загальна сума зібраних коштів на цьому рахунку широко висвітлюється у ЗМІ та доступна на сайті Фонду. Закуплене на зібрані кошти медичне обладнання позначається штрих-кодами і передається дитячим лікувальним закладам у безоплатне користування з головною умовою, що всі діти обслуговуватимуться на ньому безкоштовно.          
  Перелік усього обладнання та адреси дитячих лікувальних закладів, в яких знаходиться обладнання є доступнішим широкому загалу на сайті Фонду. А в самих лікарнях громадяни легко можуть ідентифікувати обладнання, закуплене Фондом, за яскравими наклейками-логотипами і, відповідно, вимагати безкоштовного обслуговування для своїх дітей.    
     
12                         Цьогоріч у період з 7 по 28 квітня проводиться вже VIII Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця».            
Для Кіровоградщини акція з року в рік набуває все більшої популярності. Крім основної мети, вона також покликана розвинути волонтерський рух в регіоні.            
Мета акції 2013 року - збір коштів на придбання діагностичного обладнання лікарням для допомоги дітям з вадами слуху.    
     
12                          Планом акції передбачено проведення фестивалів, флеш-мобів, конкурсів, закритих концертів у школах, вузах, щоб максимально долучити молодь до цієї благородної справи. 28 квітня пройде урочистий гала-концерт у Кіровоградському дендропарку, в якому візьмуть участь зірки Кіровограда та області, а також усі бажаючі самодіяльні колективи.   

12                           Волонтером Всеукраїнського благодійного Фонду «Серце до серця» може стати кожен охочий - потрібно лише зв'язатися з представником
Фонду або заповнити заявку на сайті www.sercedoserca.com.ua.               Для довідки.            
Минулого року зусиллями кіровоградських волонтерів вдалося зібрати понад       107 тис. грн., які пішли на закупівлю медичного обладнання для дітей, хворих на цукровий діабет. За інформацією заступника Голови Правління Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» загалом за семирічну діяльність Фонду лікарням було передано медичне обладнання, 
загальна ринкова вартість якого склала 21707814,00 грн.
Минулого року спільними зусиллями волонтерів по всій Україні було зібрано 3980388,72 грн., за рахунок яких закуплено та передано дітям, хворим на цукровий діабет, 209 інсулінових помп у безоплатне користування.      
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 654 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Інформаційний портал


Корисні посилання










Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Copyright MyCorp © 2024      Безкоштовний хостинг uCoz