Управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому
Четвер, 02.05.2024, 04:53

м.Знам’янка,
вул.Михайла Грушевського, 17
тел. 0 (5233) 2-19-10 , 2-19-52
e-mail: usznzmv@zn-rada.gov.ua
[ Головна ] [ ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]
Меню сайту
Головна » 2014 » Грудень » 19 » «Святий отче Миколаю, моли Бога за нас»
14:59
«Святий отче Миколаю, моли Бога за нас»

   

12  
    Святий Миколай-Чудотворець належить до найвизначніших святих християнської церкви, з особливим нетерпінням чекають на його день не тільки діти, а й дорослі мешканці міста, оскільки більшість із них є православними християнами.
    19 грудня в терцентрі соціального обслуговування відбувся культурно – просвітницький захід «Святий отче Миколаю, моли Бога за нас», на якому були присутні 28 непрацездатних громадян похилого віку, із числа осіб, що перебувають на обліку в територіальному центрі, в тому числі 8 підопічних відділення соціальної допомоги вдома.
    Захід майстерно провели ведучі програми: завідувач відділення соціальної допомоги вдома Шульга М.В. та заступник завідувача Молдова О.П. На свято завітала начальник управління соціального захисту населення Волошина А.М., яка привітала усіх присутніх зі святом та побажала людям поважного віку міцного здоров’я, радості, довгих років життя, благополуччя, усіляких гараздів, а головне – миру на нашій землі. Зі словами привітань звернулася до присутніх заступник директора Таран Ю.В., яка також звернула увагу присутніх на виставку, оформлену до свята – вишиті ікони та картини з зображенням храмів, для якої свої роботи представили майстрині з організованого при терцентрі клубу «Калина»: Корецька Л.І., Дордюк С.М., Обушевська В.В., Басова Л.С., Кабанцева Л.І., Козішкурт Л.С., Муріна Л.Я., Панчук В.П., Сурнаєва Г.В., Чернявська Н.М.       
12  
   Привітати наших підопічних завітали учасники фольклорної групи «Берегиня», які почали свій виступ піснею «Ой хто, хто Миколая любить…», а далі й іншими тематичними піснями підтримали святковий настрій усім присутнім. Із великою насолодою, затамувавши подих, підопічні територіального центру слухали чудовий спів, а отже отримали моральне та духовне задоволення. Не обійшлося це святкове дійство без гумору: наша підопічна Сайченко Л.І. прочитала кілька цікавих гуморесок і усмішок. А згодом присутні із задоволенням взяли участь у конкурсі по виконанню зимових пісень.
    День святого Миколая несе теплі емоції й радість від подарунків рідним, близьким та просто небайдужих нам людей. Тож працівники терцентру вирішили не відходити від традицій та подарувати своїм підопічним новорічні віночки, виготовлені власноруч. Захід пройшов у теплій, дружній та невимушеній обстановці. По закінченню концертної частини свята всіх чекало чаювання.
    В ці дні ми завжди звертаємося до Святого Миколая зі своїми потребами, проханнями, бо знаємо, що він може подати нам руку допомоги. Саме Миколай - чудотворець вселяє в наші душі надію і віру в добро та краще майбутнє. Нехай же він допоможе усім нам у виконанні наших бажань!
                                                                                               Зав. відділення                  Курпіль О.Ю.
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 452 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Інформаційний портал


Корисні посилання










Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Copyright MyCorp © 2024      Безкоштовний хостинг uCoz