Управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому
П`ятниця, 26.04.2024, 00:55

м.Знам’янка,
вул.Михайла Грушевського, 17
тел. 0 (5233) 2-19-10 , 2-19-52
e-mail: usznzmv@zn-rada.gov.ua
[ Головна ] [ ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]
Меню сайту
Головна » 2020 » Жовтень » 19 » Про направлення на альтернативну службу громадянина м.Знам'янка в осінній призов 2020року
14:54
Про направлення на альтернативну службу громадянина м.Знам'янка в осінній призов 2020року
      
12   16 жовтня 2020року відбулося засідання міської комісії у справах альтернативної (невійськової) служби із призовником міста, членом Знам’янської церкви Євангельских християн-бабтистів на чолі з головуючою - першим заступником міського голови Валентиною Загородньою та заступником голови – начальником управління соціального захисту населення Аллою Волошиною. У засіданні приймали участь члени комісії: секретар - головний спеціаліст - експерт з умов праці УСЗН Олена Комісарова, головний спеціаліст Знам'янського об’єднаного міського військового комісаріату Валентина Савкунова, з запрошених - помічник начальника з кадрових питань виробничого підрозділу локомотивного господарства "Локомотивне депо Знам'янка ” регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Українська залізниця» Наталія Маніна. Розглянувши заяву віруючого громадянина Знам′янської церкви Євангельських християн - бабтистів про направлення на проходження альтернативної служби по місцю проживання, ознайомившись із відповідними документами, міська комісія у справах альтернативної (невійськової) служби Знам′янського міськвиконкому, враховуючи, що громадянин дійсно є віруючим, членом церкви Євангельських християн - бабтистів та керуючись чинним законодавством, вирішила надати направлення цьому громадянину на проходження альтернативної служби на підприємство по місцю проживання строком 27 місяців, починаючи з осіннього призову 2020 року.
    Альтернативну службу громадяни проходять на підприємствах, в установах, організаціях, що перебувають у державній або комунальній власності, діяльність яких пов’язана із соціальним захистом населення, охороною здоров’я, захистом довкілля, будівництвом, житлово-комунальним та сільським господарством, а також в патронажній службі в організаціях Товариства Червоного Хреста України. Перелік підприємств, установ, організацій, на яких громадяни можуть проходити альтернативну службу, розробляється і затверджується Кабінетом Міністрів України.
   Час перебування громадянина на альтернативній службі зараховується до його загального трудового стажу. Цей час зараховується також до безперервного трудового стажу та стажу роботи за спеціальністю за умови, що громадянин протягом трьох календарних місяців після звільнення з альтернативної служби приступить до роботи. Строк альтернативної служби починається з дня початку роботи на підприємстві, в установі, організації, зазначеного у направленні. До строку альтернативної служби не зараховуються: відпустка з ініціативи власника або уповноваженого ним органу, відпустка у зв’язку з навчанням у вечірніх або заочних закладах освіти, час перебування під адміністративним арештом, прогулів та скорочення тривалості робочого часу. При цьому строк альтернативної служби продовжується на невідпрацьований час. Під час проходження альтернативної служби громадянину надається щорічна оплачувана відпустка тривалістю п’ятнадцять календарних днів. За перший рік альтернативної служби відпустка надається після відпрацьованих одинадцяти календарних місяців.

Секретар комісії Олена Комісарова.
Категорія: Постійні комісії | Переглядів: 237 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Календар
«  Жовтень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Інформаційний портал


Корисні посилання










Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Copyright MyCorp © 2024      Безкоштовний хостинг uCoz