Управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому
Вівторок, 07.05.2024, 23:48

м.Знам’янка,
вул.Михайла Грушевського, 17
тел. 0 (5233) 2-19-10 , 2-19-52
e-mail: usznzmv@zn-rada.gov.ua
[ Головна ] [ ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]
Меню сайту
Головна » 2014 » Жовтень » 31 » Книга відгуків
14:07
Книга відгуків
      
12  
   Сьогодні перед кожною установою, яка опікується особами похилого віку та інвалідами, стоїть питання соціальної підтримки тих, хто без неї просто не виживе.
   Незважаючи на усі труднощі нашого часу, ми не можемо відкладати вирішення їх проблем на кращі часи. Допомога потрібна сьогодні.
   Напередодні Дня працівника соціальної сфери ми хочемо розповісти про роботу територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Знам’янка словами наших підопічних:
  Брикова Лідія Арсентіївна: « Я проживаю в селищі Знам’янка, погано пересуваюся, хворію, постійно потребую ліків. Дуже задоволена, що є така послуга « соціальне таксі». Я їжджу у місто до аптеки: водій підвезе , почекає і відвезе додому. Кожного місяця спеціаліст служби дзвонить мені і питає, чи не потрібно мені таксі. Дуже вдячна за увагу та чуйність.»
  Карпович Ольга Іванівна: «Велике спасибі робітнику Гузю Д.М. Коли біля мого будинку обломилася гілка на дереві, вони приїхали, обпиляли її та прибрали.»  
  Перевертайло Раїса Іванівна: « Я часто буваю в терцентрі та користуюся багатьма послугами. Ось зараз безкоштовно пройшла курс масажу. Гуцол Н.С.- масажист терцентру завжди уважна, підкаже, порадить що стосується здоров’я. Шуригіна І.І., машиніст з прання, дуже відповідальна, їй я віддаю свої речі на прання та прасування. Швачка Полякова Л.В. завжди безвідмовна, допоможе вибрати фасон, підкаже яка тканина підходе до виробу. Взуттьовик Міхно А.Ф.- хороший майстер, має «золоті» руки та дарує старому взуттю нове життя. Перукар Ірочка Приходько дуже професійно та вправно обслуговує нас, підопічних. І взагалі, якщо я звертаюся з якоюсь проблемою, в терцентрі завжди допоможуть її вирішити. Я кажу своїм подружкам - це мій другий дім!»  
  Радінович Ніна Сергіївна: « Мала проблему - у ванній кімнаті протікав кран. Робітник терцентру Харевич В.М. одразу визначив які запчастини необхідні для ремонту, мав при собі весь необхідний інструмент і швидко все полагодив. Більше того, після себе він усе прибрав і навіть підлогу витер. Хочу висловити свою вдячність за проведену роботу, за уважність та чуйність цій чудовій людині.»
   Мойсейченко Олена Григорівна: « Залишилася я сама у приватному будинку, а роботи, на яку я раніше не звертала уваги (бо встигала все зробити сама), з кожним днем ставало все більше. Для проведення зовнішнього ремонту звернулася за допомогою до терцентру і до мене направили робітника Гордєєва Ю.Р. До завдання він поставився добросовісно і виконав усі необхідні роботи. Мені дуже хочеться подякувати цій людині через газету.»
  Ковальова Катерина Петрівна: « Я отримую платні послуги по придбанню та доставці продуктів, медикаментів, оплаті комунальних послуг, прибиранню приміщення. Обслуговує мене соц. робітник Будюк Л.О. Хочу висловити їй подяку за чуйність, уважність, доброзичливість та відповідальне ставлення до своєї роботи.»
   З нагоди професійного свята від всього колективу терцентру щиро вітаю ветеранів та працівників територіального центру з професійним святом! Міцного вам здоров’я, щедрого добра і щастя, мирного неба і здійснення всіх добрих надій!
                                  Директор                             Т. Костікова
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 396 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Інформаційний портал


Корисні посилання










Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Copyright MyCorp © 2024      Безкоштовний хостинг uCoz