Управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому
Субота, 20.04.2024, 06:15

м.Знам’янка,
вул.Михайла Грушевського, 17
тел. 0 (5233) 2-19-10 , 2-19-52
e-mail: usznzmv@zn-rada.gov.ua
[ Головна ] [ ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]
Меню сайту
Головна » 2017 » Серпень » 11 » Зустріч з ветеранами-залізничниками
13:35
Зустріч з ветеранами-залізничниками
      
12   З 1 травня 2017 року, на підставі внесених 26 квітня 2017 року Урядом змін до постанови № 848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива», в Україні діє оновлена програма житлових субсидій.
   Відповідно до внесених змін, органи соціального захисту населення проводять перепризначення субсидій на наступний рік та розраховують її розміри на літній період, а з жовтня – на новий опалювальний сезон.
   У рамках проведення роз’яснювальної роботи щодо змін у чинному законодавстві спеціалістами управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому 10 серпня проведена зустріч з ветеранами- залізничниками. Начальник управління А.Волошина та начальник відділу прийому громадян та прийняття рішень О.Грудніцька ознайомили присутніх з найбільш важливими змінами та відповіли на численні запитання.
    Увага зібрання була зосереджена на тому, що спеціалісти управління соціального захисту населення провели звірку з підприємствами-надавачами житлово-комунальних послуг на наявність (відсутність) у отримувачів житлової субсидії заборгованості з оплати послуг. Було наголошено на тому, що при наявності заборгованості субсидія на наступний строк не призначається. Якщо протягом двох місяців з дати інформування про непризначення субсидії громадянин документально підтвердить сплату заборгованості або укладе договір про її реструктуризацію, субсидія призначається з дати закінчення дії попередньої субсидії, в іншому випадку - з місяця, в якому громадянин документально підтвердив сплату заборгованості або укладення договору.
    Також, відповідно до внесених змін, після закінчення опалювального сезону невикористана сума житлової субсидії повертається підприємством – надавачем ЖКП до державного бюджету на підставі акта розрахунку загального обсягу невикористаних сум субсидії. Частина невикористаної суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газо-, електропостачання для індивідуального опалення, що в еквіваленті не перевищує вартості 100 куб. метрів природного газу або вартості 150 кВт•г електричної енергії (в разі використання природного газу/електричної енергії для індивідуального опалення), перераховується на особовий рахунок одержувача субсидії в банківській установі або виплачується через відділення поштового зв’язку ПАТ "Укрпошта" на підставі списків таких осіб, які вже надані підприємствами - виробниками/виконавцями послуг з газо-, електропостачання управлінню соціального захисту населення та в яких зазначена сума невикористаної субсидії. Виплата частини невикористаної субсидії розпочнеться управлінням СЗН на підставі особистої заяви одержувача з 1 вересня поточного року.
    На даний час продовжується прийом заяв на повернення частини невикористаної суми субсидії. Заяви приймаються в приміщеннях управління за адресами: м. Знам'янка, вул. Михайла Грушевського, 17 та вул. Глібка, 28.
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 365 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Календар
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Інформаційний портал


Корисні посилання










Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Copyright MyCorp © 2024      Безкоштовний хостинг uCoz