Управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому
Субота, 20.04.2024, 12:31

м.Знам’янка,
вул.Михайла Грушевського, 17
тел. 0 (5233) 2-19-10 , 2-19-52
e-mail: usznzmv@zn-rada.gov.ua
[ Головна ] [ ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]
Меню сайту
Головна » 2012 » Січень » 13 » Знам'янському управлінню праці соціального захисту населення - 20 років!
20:12
Знам'янському управлінню праці соціального захисту населення - 20 років!
 
12         13 січня 2012 року у залі засідань виконавчого комітету Знам'янської міської ради відбулися урочистості з нагоди 20 –ої річниці утворення управління праці та соціального захисту населення. 20 років – молодий вік. Але діяльність особистості, установи, організації оцінюють не по роках, а по тих справах, які вони роблять і зробили для людей.
Святково прикрашене приміщення гостинно зустрічало гостей. На захід прийшли керівництво міста, а саме: міський голова І.Крижановський, перший заступник міського голови В.Джулай, керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко, працівники управління – ветерани праці, ділові партнери , керівники та працівники громадських організацій .
 
12          Урочисті заходи, які проходили у залі засідань виконавчого комітету Знам'янської міської ради відкрили ведучі: головний спеціаліст управління праці та соціального захисту населення Віталій Зайченко та головний спеціаліст організаційного відділу виконавчого комітету Знам'янської міської ради Олена Скляровська. Зі словами вітання до всіх присутніх звернувся міський голова І.Крижановський: " Шановні працівники управління праці та соціального захисту населення міста!Прийміть найщиріші вітання з нагоди свята – 20-ї річниці заснування вашого управління.Всі ви – люди, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія – постійно опікуватися проблемами пенсіонерів, інвалідів, ветеранів війни і праці, сімей з дітьми, забезпечувати їх потреби, допомагати у скрутні часи. З кожним роком зростає роль працівників соціальної сфери в житті міста. Сьогодні вашу допомогу відчуває понад третина знам`янчан, які вчасно отримують державні допомоги, пенсії, субсидії, можуть скористатися пільгами, відчувають опіку та турботу.Не дивлячись на складнощі в роботі, ви знаходите сили для усмішки і доброго слова, допомагаєте людям не втратити віру в завтрашній день.
Тож, у цей святковий для вашого колективу день бажаю вам міцного здоров’я,
благополуччя, подальших успіхів у вашій благородній і гуманній справі!", а також вручив Грамоти та Подяки кращим працівникам управління праці та соціального захисту населення та територіального центру.
 
12  Свято тривало, а  ведучі продовжували розповідь про історію становлення та діяльності Знам'янського управління праці та соціального захисту населення , згадали про перших керівників управління. Ними були : з 1992 року Мацко Володимир Васильович; з 1993 року Кодацька Валентина Павлівна; з 1996 року Бабійчук Ганна Олексіївна; з 2005 року Сікорський Віталій Дмитрович; з 2006 року Джулай Володимир Олександрович, які в свою чергу охоче ділились спогадами про роки, проведені в управлінні, про труднощі та досягнення, які припали на час їхньої роботи. Начальник управління праці та соціального захисту населення Олександр Сергійович Молін подякував ветеранам та працівникам управління за значний вклад у вирішення питань соціального захисту населення міста та привітав всіх  з ювійною датою. Дуже велику роботу серед населення міста проводить територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів. Костікова Тетяна Миколаївна, керівник цього центру, наділена таким щирим теплом душі, відповідальності й милосердя, що з нею дуже легко працювати і вирішувати інколи досить складні питання соціального захисту населення.
Цікава та душевна розповідь лунала з уст директора територіального центру соціального обслуговування Тетяни Миколаївни Костікової про першого керівника, так би мовити, наставника територіального центру - Сопільняк Тамару Михайлівну. "Саме вона підібрала колектив добрих і небайдужих до чужої біди людей. За багаторічну, сумлінну працю Тамара Михайлівна неодноразово нагороджувалася почесними грамотами та подяками, але найбільш цінними є численні подяки від підопічних центру, які завжди давали нову хвилю енергії у нелегкій, але такій потрібній справі соціального захисту населення" – наголосила Тетяна Миколаївна. На даний час, колектив центру – це завжди безвідмовні, привітні відповідальні люди, вони вкладають у роботу всю свою душу. І старенькі, якими вони опікуються, чекають їх як самих дорогих і рідних.  
12          Сьогоднішніх ювілярів зі святом вітали керівники установ, з якими і управління праці і територіальний центр ведуть тісну співпрацю вже не один рік, це - начальник управління пенсійного фонду України у місті Знам`янка та Знам'янському районі Суслов Леонід Григорович,
заступник директора міськрайонного центру зайнятості Полікарпова Лариса Миколаївна, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Іванова Алла Іванівна.
Для всіх присутніх лунали музичні вітання від вихованців Будинку дитячої творчості та міського Палацу культури.








Категорія: Організаційні заходи | Переглядів: 1436 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Інформаційний портал


Корисні посилання










Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Copyright MyCorp © 2024      Безкоштовний хостинг uCoz