Управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому
Четвер, 25.04.2024, 14:43

м.Знам’янка,
вул.Михайла Грушевського, 17
тел. 0 (5233) 2-19-10 , 2-19-52
e-mail: usznzmv@zn-rada.gov.ua
[ Головна ] [ ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]
Меню сайту
Головна » 2018 » Травень » 31 » ЗМІНИ У ПРИЗНАЧЕННІ ЖИТЛОВОЇ СУБСИДІЇ З 1 ТРАВНЯ 2018 РОКУ
09:41
ЗМІНИ У ПРИЗНАЧЕННІ ЖИТЛОВОЇ СУБСИДІЇ З 1 ТРАВНЯ 2018 РОКУ
      
12   ЗМІНЕНО ПІДХІД ПРИ РОЗРАХУНКУ
ДОХОДІВ ДЛЯ ПРИЗНАЧЕННЯ СУБСИДІЇ

  Відповідно до чинного законодавства житлова субсидія розраховується на всіх членів домогосподарства. До складу домогосподарства включаються особи, що зареєстровані і фактично проживають в житловому приміщенні.
   Відтепер під час призначення субсидії враховуються доходи не лише осіб, яким призначається субсидія, але і членів їх сім'ї, у разі реєстрації (фактичного поживання) за іншою адресою. При цьому соціальні норми житла та соціальні нормативи житлово-комунального обслуговування за адресою домогосподарства на таких осіб не розраховуються.
    Для розрахунку житлової субсидії враховуються доходи членів домогосподарства, а також членів сім'ї особи із складу домогосподарства, які досягли 14-річного віку станом на початок періоду, за який враховуються такі доходи. При цьому дохід у вигляді заробітної плати враховується після сплати податку на доходи фізичних осіб.

ПРО ЩО НЕОБХІДНО ПОВІДОМЛЯТИ
УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ

         Громадянин, якому призначено житлову субсидію, зобов'язаний протягом 30 календарних днів проінформувати управління соціального захисту населення про обставини для перерахунку призначеної житлової субсидії, зокрема про:
- зміну складу зареєстрованих у житловому приміщенні (будинку) членів домогосподарства (орендар, внутрішньо переміщена особа — членів домогосподарства, які фактично проживають в житловому приміщенні (будинку), їх соціального статусу;
-  зміни у складі сім'ї члена домогосподарства;
- зміну переліку отримуваних житлово-комунальних послуг, умов їх надання;
- зміну переліку витрат на управління багатоквартирним будинком;
- зміну управителя, виконавця комунальних послуг, створення об'єднання;
- наявність у володінні осіб з урахуванням, яких призначено субсидію, а також у членів їх сімей, транспортного засобу, з дати випуску якого не минуло 5 років;
- здіснення купівлі (набуття права власності у інший визначений законодавством спосіб)/оплати послуг на суму понад 50 тис. грн. протягом 12 місяців перед зверненням за призначенням житлової субсидії (призначенням субсидії без звернення).
     При цьому, у разі зміни складу зареєстрованих (фактично проживаючих) у житловому приміщенні (будинку) осіб, складу сім'ї члена домогосподарства подаються нові заява та декларація.
Звертаємо Вашу увагу!
        Громадяни, яким призначено житлову субсидію, зобов’язані щомісяця сплачувати обов′язкову частку платежу незалежно від обсягу спожитих послуг. У разі несплати обов′язкової частки плати надання субсидії припиняється за поданням організацій – надавачів послуг.

      Громадянин несе відповідальність за подані відомості про доходи, майно, що вплинули або могли вплинути на встановлення права на призначення житлової субсидії та на визначення її розміру.

        У разі неповідомлення про вказані зміни надання субсидії припиняється, сума надміру перерахованої (виплаченої) житлової субсидії повертається до державного бюджету.

        За роз′ясненнями необхідно звертатися до спеціалістів управління СЗН за адресою: м. Знам′янка, вул. Глібка, 28, або зателефонувати за номером 2-19-38.
Категорія: Новини законодавства | Переглядів: 347 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Інформаційний портал


Корисні посилання










Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Copyright MyCorp © 2024      Безкоштовний хостинг uCoz