Управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому
П`ятниця, 19.04.2024, 13:07

м.Знам’янка,
вул.Михайла Грушевського, 17
тел. 0 (5233) 2-19-10 , 2-19-52
e-mail: usznzmv@zn-rada.gov.ua
[ Головна ] [ ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]
Меню сайту
Головна » 2017 » Грудень » 7 » Засідання «круглого» столу
10:16
Засідання «круглого» столу
      
12   30 листопада 2017 року в залі засідань міськвиконкому під головуванням першого заступника міського голови В.Загородньої відбулося засідання круглого столу з питань трудового законодавства.
   У зустрічі прийняли участь головний державний інспектор управління Держпраці в Кіровоградській області Пащенко Н.І., головний спеціаліст управління Держпродспоживслужби Знам’янського району Баранов М.В., представники управління соцзахисту населення та відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі Знам’янського міськвиконкому, члени спілки підприємців (голова Кліпацький С.В.) та підприємці міста.
    Начальник відділу праці та соціально-трудових відносин управління соціального захисту населення Манько Л.І. розповіла присутнім про результати обстежень суб’єктів господарювання робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення. Ще раз нагадала присутнім, які саме документи повинні знаходитись у закладі торгівлі та на робочому місці найманого працівника, щоб уникнути непорозумінь, конфліктних ситуацій та необхідності залучення інспекторів управління Держпраці.
   Головний державний інспектор управління Держпраці в Кіровоградській області Пащенко Н.І. розповіла про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності; про порядок здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю; про підстави для проведення перевірок; про повноваження інспектора; про права об’єкта нагляду; про відповідальність юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців тощо.
   Головний спеціаліст управління Держпродспоживслужби Знам’янського району Баранов М.В. проінформував присутніх за результатами обстежень закладів торгівлі з реалізації продовольчих товарів та закладів громадського харчування міста; ознайомив з вимогами Закону України «Про якість та безпечність харчових продуктів», розповів про державну реєстрацію операторів ринку харчових продуктів та ін.
   Головний спеціаліст відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі Голікова О.С. ознайомила присутніх з правилами та можливостями електронної системи публічних закупівель
    В засіданні приймали активну участь підприємці міста. На всі питання, які цікавили учасників зустрічі і входили до компетенції присутніх спеціалістів, були отримані вичерпні відповіді.
Категорія: Постійні комісії | Переглядів: 357 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Інформаційний портал


Корисні посилання










Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Copyright MyCorp © 2024      Безкоштовний хостинг uCoz