Управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому
Вівторок, 19.03.2024, 07:07

м.Знам’янка,
вул.Михайла Грушевського, 17
тел. 0 (5233) 2-19-10 , 2-19-52
e-mail: usznzmv@zn-rada.gov.ua
[ Головна ] [ ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]
Меню сайту
Головна » 2011 » Листопад » 9 » Вшанування кращих працівників соціальної сфери
19:32
Вшанування кращих працівників соціальної сфери
 
12          Управління праці та соціального захисту населення — установа, до якої найчастіше звертаються люди, щоб вирішити свої життєво важливі проблеми. А від того, наскільки сумлінно виконують службові й посадові обов’язки працівники цієї державної структури, залежить не лише добробут, але й здоров’я наших громадян. Причому різних вікових груп, починаючи від новонароджених до пенсіонерів. З цією соціальною сферою пов’язана практично кожна, якщо не сім’я, то родина. У першу неділю листопада в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. З нагоди цієї святкової дати 4 листопада 2011 року в залі засідань виконавчого комітету Знам’янської міської ради відбулося вшанування кращих працівників цієї галузі.   
12           Народний депутат України О.Єдін, який цього дня перебував у місті Знам’янка з робочою поїздкою, та міський голова І.Крижановський привітали працівників соціальної сфери та найкращих відмітили грамотами та подяками. Трудові колективи управління праці та соціального захисту населення, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відзначені Подяками Народного депутата України за сумлінну працю та високий професіоналізм у сфері соціального захисту населення, чуйність та розуміння людських потреб. Почесними Грамотами Знам`янської міської ради були нагороджені: Лень Людмила Петрівна – начальник відділу прийому та прийняття рішень управління праці та соціального захисту населення та Молдова Оксана Петрівна – заступник завідувача відділення соціальної допомоги вдома терцентру. Грамотою головного управління праці та соціального захисту населення Кіровоградської облдержадміністрації нагороджено Будюк Людмилу Олексіївну – соціального робітника терцентру. Привітати соціальних працівників з професійним святом завітали кращі співаки та музиканти міста. З цієї нагоди відбулися привітання безпосередньо і в колективі територіального центру.   
12           Багаточисельний колектив привітав начальник управління праці та соцзахисту населення Молін О.С. За вагомий внесок у вирішенні питань соціального захисту населення, високе почуття відповідальності, сумлінне ставлення до виконання посадових обов‘язків  та з нагоди Дня працівника соціальної сфери начальник управління праці нагородив Грамотами управління праці та соцзахисту населення Знам‘янського міськвиконкому: Таран Юлію Володимирівну – заступника директора терцентру та Зарудну Катерину Іванівну – соціального робітника терцентру; висловив Подяку управління соціальному робітникові терцентру Воронцовій Ользі Миколаївні  
12          Директор територіального центру Костікова Т.М. окремо подякувала своїм підлеглим за їх нелегку, але таку потрібну всім підопічним роботу. Тетяна Миколаївна нагородила Грамотами терцентру: завідувача відділенням соціально-побутової адаптації Курпіль Олену Юріївну, соціальних робітників – Зарудну Катерину Іванівну, Хомяченко Тетяну Анатоліївну, Подякою терцентру – соціального робітника Рябошапку Альбіну Іванівну. Приємним подарунком для працівників було вітання фольклорної групи «Берегиня».
Категорія: Організаційні заходи | Переглядів: 4045 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Інформаційний портал


Корисні посилання










Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Copyright MyCorp © 2024      Безкоштовний хостинг uCoz