Управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому
Четвер, 28.03.2024, 10:53

м.Знам’янка,
вул.Михайла Грушевського, 17
тел. 0 (5233) 2-19-10 , 2-19-52
e-mail: usznzmv@zn-rada.gov.ua
[ Головна ] [ ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]
Меню сайту
Головна » 2013 » Вересень » 27 » V ювілейний Всеукраїнський конкурс краси дівчат на інвалідних візках «Краса без обмежень - 2013»
07:39
V ювілейний Всеукраїнський конкурс краси дівчат на інвалідних візках «Краса без обмежень - 2013»
12 

  9 жовтня 2013 року в Донецькому національному академічному українському музично-драматичному театрі (м. Донецьк, вул. Артема, 74-а), відбудеться V ювілейний Всеукраїнський конкурс краси дівчат на інвалідних візках «Краса без обмежень - 2013».

   Ось уже п'ятий рік поспіль проводиться даний конкурс, який дуже швидко набув широкої популярності не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Його ініціаторами є голова Донецької обласної організації інвалідів (ДООІ) Надія Поламарчук і керівник молодіжного комітету ДООІ Віталій Святошенко.  

   Організаторами конкурсу традиційно виступили Управління у справах сім'ї та молоді Донецької облдержадміністрації, Донецька обласна організація інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів Союзу організацій інвалідів України (ВОІ СОІУ) та Комітет молодіжної політики ДООІ. 

   Ювілейний конкурс проходить під патронатом голови Донецької облдержадміністрації Андрія Шишацького, а також за підтримки голови Донецької обласної Ради Андрія Федорука, Міністра соціальної політики України Наталії Королевської, народних депутатів України Олексія Азарова, Артема Пшонки, Тетяни Бахтєєвої, Сергія Тігіпка, Таїсії Повалій, Владислава Лук'янова. Головні спонсори - Благодійний фонд «Розвиток України» Ріната Ахметова і готельний комплекс «Hotel Center Victoria».
   Молодь з інвалідністю обмежена в спілкуванні і можливості творчого самовираження, тому проведення подібних заходів дозволяє зміцнити позитивний імідж інвалідів в громадській думці, і сприяє їх активній інтеграції у сучасне суспільство. Це реальний шанс довести оточуючим, що люди в інвалідних візках за будь-яких обставин знайдуть в собі сили, щоб проявити свої таланти і душевну красу, які будуть стимулом для ділових і творчих висот у майбутньому.
   Прийняти участь у цьогорічному конкурсі виявили бажання більш ніж 120 дівчат, що пересуваються на інвалідних візках, з різних регіонів України та країн СНД - Росії, Білорусі, Кабардино-Балкарії, Молдови.
   Журі вже відібрало 12 кандидатур, які будуть змагатися у фіналі цього конкурсу, серед яких і мешканка нашого міста ЛЕОНОВА НАТАЛІЯ.

   Наталя народилася у 1983 році.
   Освіта: Луганське СПТУ. Професії: кравець і закрійник. Реабілітаційний центр м. Євпаторії, професія «оператор комп'ютерної верстки».
   Захоплення: фотографія, книги, історія, шашки, шахи, вишивка, в'язання.
   Мета в житті: Бути корисною суспільству, робити добро. Знайти свою дорогу, своє місце в житті.

  Ювілейний конкурс обіцяє стати яскравим, грандіозним і масштабнішим за форматом, ніж торішній, який пройшов у вересні 2012 року у Святогірську на базі комунального підприємства «Обласний дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини». Тоді всі глядачі, гості та учасники свята були просто в захваті від незвичайно щедрого подарунка, який піднесла переможниці конкурсу «Краса без обмежень» Сніжані Керничний народний депутат Тетяна Бахтєєва, вручивши ключі від трикімнатної квартири в центрі Слов'янська. Ще два супер-призу - сертифікати вартістю 25 тис.у.о. кожен - на сучасні активні коляски фірми «Otto Bock» отримали головна «Міс-2012» Олена Петровська та «Міс глядацьких симпатій» Маргарита Халявина від Благодійного фонду Ріната Ахметова «Розвиток України».
   Який сюрприз чекає конкурсанток і глядачів цього року, організатори поки що тримають у секреті, але те, що все буде на високому рівні, сумніватися не доводиться....
   На свято запрошені: дружина Президента України Людмила Янукович, народні депутати України, Міністр соціальної політики України, дирекція Фонду соціального захисту інвалідів України та держслужби у справах інвалідів та ветеранів України, керівники всеукраїнських та російських громадських організацій інвалідів, відомі діячі культури та мистецтва України та країн СНД.
   Тож, будемо вболівати за нашу красуню - Леонову Наталію.
12  12 

  

  12 

  

 
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 679 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Інформаційний портал


Корисні посилання










Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Copyright MyCorp © 2024      Безкоштовний хостинг uCoz