Управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому
Вівторок, 23.04.2024, 21:30

м.Знам’янка,
вул.Михайла Грушевського, 17
тел. 0 (5233) 2-19-10 , 2-19-52
e-mail: usznzmv@zn-rada.gov.ua
[ Головна ] [ ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]
Меню сайту
Головна » 2012 » Травень » 6 » Проект «Ветеран on-line» в рамках обласної акції «Зірка пам’яті»
15:20
Проект «Ветеран on-line» в рамках обласної акції «Зірка пам’яті»
  
12      У Кіровоградській області з липня 2010 року реалізується акція «Зірка пам`яті», в основі якої - забезпечення належною увагою ветеранів Великої Вітчизняної війни з боку п’яти сфер суспільного життя, п’яти променів зірки: представників місцевої влади, освітніх та медичних закладів, місцевого бізнесу, соціальних робітників.
Щоб надати «Зірці пам’яті» нового імпульсу та залучити до проекту інтернет-активну молодь і був задуманий проект «Ветеран on-line». Ініціатором якого є колишній учасник «Статського радника» Роман Бойко.
Основна мета проекту «Ветеран on-line» - створення персональної сторінки кожному ветерану в соціальній мережі, а саме «ВКонтакте», на якій буде розміщуватися їх особиста інформація та спогади про бойові дії. Ініціатори вважають, що даний проект допоможе в налагодженні спілкування між поколіннями, організації молодіжного інтернет-руху, формуванні бази даних ветеранських спогадів.
Працюючи над втіленням проекту в життя, відбуватиметься системне спілкування молоді з ветеранами на основі спільного інтересу – ведення персональної сторінки ветерана у соціальній мережі, створення бази даних відео- та фотодокументів, іншої інформації про ветеранів.
В Кіровограді створений спеціальний Координаційний Центр «Ветеран on-line», основна діяльність якого полягає в моніторингу бази даних ветеранів і організації молодіжного руху по реєстрації в соціальних мережах ветеранів.
За даними Координаційного Центру, в Кіровоградській області долучились до реалізації проекту «Ветеран on-line» 501 волонтер, з них 58 дорослих та 439 дітей-школярів з міських і сільських шкіл області. Учнівська та студентська молодь, як відомо, є найбільш масовим користувачем Інтернету, соціальних мереж, й більшість з них є нащадками тих, хто захищав нашу Вітчизну у роки Великої Вітчизняної війни.
Тому, саме молодь бере найбільш активну участь у реалізації проекту «Ветеран on-line», допомагає ветеранам розмістити фронтові фото, відео та аудіоматеріали, документи та власні спогади у соціальних мережах, і таким чином зберегти історичну правду про події останньої світової війни. Це також сприяє налагодженню тісного спілкування між ветеранами та молодим поколінням.
На сьогоднішній день на веб-сайті проекту «Ветеран on-line» вже створено 100 сторінок з персональними даними та спогадами ветеранів Великої Вітчизняної війни.
Кожен бажаючий може ознайомитися з проектом «Ветеран on-line» за електронною адресою – http://vk.com/club36909775.
Координатором цього проекту в нашому місті є вчитель НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» Ніколенко Світлана Григорівна. 
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 685 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Інформаційний портал


Корисні посилання










Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Copyright MyCorp © 2024      Безкоштовний хостинг uCoz