Управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому
П`ятниця, 29.03.2024, 14:49

м.Знам’янка,
вул.Михайла Грушевського, 17
тел. 0 (5233) 2-19-10 , 2-19-52
e-mail: usznzmv@zn-rada.gov.ua
[ Головна ] [ ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]
Меню сайту
Головна » 2015 » Січень » 28 » Про роботу міської тристоронньої соціально-економічної ради
11:31
Про роботу міської тристоронньої соціально-економічної ради
      
12  
    26 січня 2015 року в залі засідань виконавчого комітету під головуванням міського голови відбулось засідання міської тристоронньої соціально-економічної ради.
     На порядку денному розглядалось 2 питання. Перше питання носило організаційний характер, а друге, найактуальніше – про створення міського центру первинної медико-санітарної допомоги на базі Відділкової лікарні ст.Знам'янка у 2015 році.
      На засідання Ради були запрошені представники Відділкової лікарні: головний лікар – Тимошенко С.М., заступник головного лікаря по лікувальній роботі – Полежай Л.Б., заступник головного лікаря по поліклінічній роботі – Кубкіна О.Ф., депутат Знам'янської міської ради, лікар невропатолог – Клімова С.В., голова профспілкової організації - Ладан С.В.
     Т.в.о. першого заступника міського голови Іваськів Т.А. окреслила першочергові завдання, які необхідно виконати для того, щоби бути готовими до прийняття державного медичного закладу на баланс міста у разі прийняття остаточного рішення Верховною Радою України. Це може бути першим кроком для створення потужної міської лікарні.
     Полежай Л.Б. зазначила, що для створення центру первинної допомоги потрібна вагома допомога міста. Діяльність Відділкової лікарні направлена саме на обслуговування залізничників з метою забезпечення безпеки руху залізничного транспорту. А це більш вузьке направлення. Бажано було б дочекатися директивних документів.
      Голова профспікового комітету локомотивного депо Знам'янка Хохлов В.М. зауважив, що залізнична лікарня готова надавати медичну допомогу постраждалим в АТО. Також лікарі залізничної лікарні мають право і можливість надавати допомогу в реабілітації військовослужбовцям – учасникам АТО.
      Тимошенко С.М. звернув увагу присутніх, що для створення центру первинної медико-санітарної допомоги необхідно долучати профільних спеціалістів, яких немає в залізничній лікарні. Для зацікавлення спеціалістів та їх сімей бажане забезпечення житлом, це може бути відомче житло, під яке можна використати один із корпусів лікарні.
     Начальник управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Лаптєва Л.О. наголосила, що при реорганізації Відділкової лікарні необхідно забезпечити максимальний соціальний захист медичним працівникам.
      За результатами засідання були прийняті рішення:
        1) провести консультації з фахівцями медичних установ міста стосовно створення міського центру первинної медико-санітарної допомоги у разі передачі закладу Відділкова лікарня ст. Знам'янка державного підприємства "Одеська залізниця" у власність громади міста;
        2) розробити проект Положення про міський центр первинної медико-санітарної допомоги та проект Програми охорони здоров'я населення міста до 2020 року.
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 399 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Інформаційний портал


Корисні посилання










Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Copyright MyCorp © 2024      Безкоштовний хостинг uCoz