Управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому
П`ятниця, 19.04.2024, 00:08

м.Знам’янка,
вул.Михайла Грушевського, 17
тел. 0 (5233) 2-19-10 , 2-19-52
e-mail: usznzmv@zn-rada.gov.ua
[ Головна ] [ ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]
Меню сайту
Головна » 2015 » Серпень » 17 » Презентація проекту «Побудуємо майбутнє разом!»
09:24
Презентація проекту «Побудуємо майбутнє разом!»
      
12 
           Днями секретар Знам’янської міської ради Н.Адамович, начальник управління соціального захисту населення А.Волошина, представники внутрішньо переміщених осіб прийняли участь у презентації проекту «Побудуємо майбутнє разом!», який реалізується за підтримки Європейського Союзу в рамках програми «Підтримка громад, що опинилися під впливом конфлікту в Україні», яка проходила у м. Кіровограді.
       Проект «Побудуємо майбутнє разом!» передбачає створення належних умов для проживання внутрішньо переміщених осіб та отримання дошкільної освіти їхніми дітьми, а саме капітальний ремонт гуртожитку професійно-технічного навчального закладу № 36 і дитячого дошкільного навчального закладу в селищі міського типу Новгородці Новгородківського району Кіровоградської області.
         Загальний обсяг коштів для реалізації проекту складає 711 тисяч євро, з них: кошти Європейського Союзу – 640 тисяч євро (90 відсотків), 10 відсотків - кошти обласного бюджету, Новгородківського районного бюджету і Новгородківського селищного бюджету. Гуртожиток буде розрахований на проживання 150 сімей. Спроектований за блочним принципом. Блок складатиметься із 8 житлових кімнат, душової та вбиральні. Кожну кімнату для проживання планується облаштувати меблями. Кожна кімната буде мати власний електричний обігрів з окремим обліком електроенергії. Кожну кухню планується обладнати побутовими електроплитами, шафами. Побутову кімнату – пральними машинами. У душових кімнатах планується встановити бойлери для нагріву води. Поруч із гуртожитком буде висаджено сквер, побудовано ігрові, спортивні та побутові майданчики, стоянку для автомобілів.
     Діти, які виховуються в сім’ях внутрішньо переміщених громадян, зможуть відвідувати відремонтований і належним чином укомплектований дитячий садочок «Світлячок». Після проведення капітального ремонту заклад буде обладнано меблями, іграшками та навчальним приладдям.
         З метою проведення навчально-виховної роботи в рамках проекту планується придбати музичний центр, комп’ютер, дитячі іграшки. Заклад розрахований на 70 місць. Про це та іншу проведену роботу, плани на майбутнє в рамках зазначеного проекту доповіли голова Кіровоградської обласної ради О.Чорноіваненко, експерт із моніторингу програми Європейського Союзу «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні» Н. Лукашенко, керівник проекту В.Кальченко. Також організатори заходу відповіли на численні запитання внутрішньо переміщених осіб.
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 645 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Інформаційний портал


Корисні посилання










Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Copyright MyCorp © 2024      Безкоштовний хостинг uCoz