Управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому
Четвер, 28.03.2024, 17:32

м.Знам’янка,
вул.Михайла Грушевського, 17
тел. 0 (5233) 2-19-10 , 2-19-52
e-mail: usznzmv@zn-rada.gov.ua
[ Головна ] [ ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]
Меню сайту
Головна » 2014 » Лютий » 17 » На крилах любові та музики
16:35
На крилах любові та музики
      
12   14 лютого у територіальному центрі соціального обслуговування відбулося свято "На крилах любові та музики”. Усім хочеться кохати і бути коханими, незважаючи на будь-який вік. Любові дітей та онуків часом не досить, щоб не почуватися самотнім. Хочеться такого звичайного людського щастя – вірного друга поруч, дому, де на тебе чекає віддана людина, теплої задушевної розмови довгими вечорами.
   На наше свято були запрошені майстрині клубу "Калина” та сімейні пари, які обслуговуються терцентром. Подружжя – це едине ціле, тим паче коли разом прожите ціле життя. І якщо в домі панує взаємоповага, довіра, тепло і затишок, то це і є щастя. Наприклад Смірнови Тетяна Миколаївна та Микола Павлович прожили разом 25 років, Метелі Валентина Василівна та Григорій Іванович — 44 роки, Єгорова Валентина Яківна та Дубінін Микола Стефанович разом тільки 1 рік, а найбільшим скарбом сімейного життя володіють подружжя Красильнікових - Тамара Всеволодівна та Іван Григорович разом вже 51 рік.
   На свято також завітали учасники фольклорної групи "Берегиня”. Вони виконали запальні українські пісні, заряджаючи присутніх своєю позитивною енергетикою.
   Наша зустріч допомогла розкрити різноманітні таланти, якими наділені запрошені. В кожній родині є свої таланти: хтось танцює, хтось грає на музичних інструментах, хтось полюбляє декламувати вірші, а буває так, що вся родина займається художньою самодіяльністю. Таким прикладом є подружжя Красильнікових, які емоційно виконавши пісні, розчулили всіх присутніх.
   Але крім художньої самодіяльності в багатьох родинах, захоплюються і іншими видами творчості. Жінки шиють, вишивають, в'яжуть, чоловіки майструють, захоплюються кулінарією.
   Вироби жінок, які відвідують клуб "Калина”, радують очі, створюють затишок в помешканні, піднімають настрій. Скільки вигадки, фантазії, кропіткої праці вкладено в них. А на нашому святі майстрині клубу Людмила Вікторівна Зінов'єва, Ольга Петрівна Кірносова, Любов Яківна Муріна декламували вірші.
   Під час вокального номеру Смірнова М.П. під чарівливі звуки його гітари усі присутні полинули у романтичний настрій. Викликає захоплення, що у 90 років ця людина завдяки своїй життєвій енергії має дуже різнобічні інтереси, тому спілкування з ним завжди цікаве.
   Свято пройшло у теплій дружній атмосфері, з солодощами, чаєм. Всі бажаючи мали змогу під акомпанімент баяніста Марченка В.В. виконати свої улюблені пісні.
   А на згадку про свято запрошені отримали подарунки — сувеніри у вигляді підкови.
   Отже, свято Валентина – стає популярним і в нашій країні, найприємніше, що не лише серед молоді, а й серед людей більш поважного віку, бо почуття любові зрозуміле усім серцям без виключення...      
12        
12         
12  
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 461 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Інформаційний портал


Корисні посилання










Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Copyright MyCorp © 2024      Безкоштовний хостинг uCoz