Управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому
Четвер, 28.03.2024, 09:13

м.Знам’янка,
вул.Михайла Грушевського, 17
тел. 0 (5233) 2-19-10 , 2-19-52
e-mail: usznzmv@zn-rada.gov.ua
[ Головна ] [ ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]
Меню сайту
Головна » 2017 » Вересень » 11 » До уваги учасників антитерористичної операції !
12:37
До уваги учасників антитерористичної операції !
      
12      Управління соціального захисту населення Знам'янського міськвиконкому повідомляє, що згідно з Порядком організації соціальної та професійної адаптації учасників АТО, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2017 року № 432, визначається механізм організації заходів із соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції.
   
      Звертаємо увагу! Оплата послуг із соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції здійснюється відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31 березня 2015 р. № 179,а саме: за напрямом «Здійснення заходів з соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції» бюджетної програми 2505150 органи соціального захисту населення укладають договори про надання послуг в межах відповідних бюджетних асигнувань на поточний рік і проводять фінансування за надані послуги при надходженні коштів на ці цілі.
     Для отримання послуг з професійної адаптації учасник антитерористичної операції письмово звертається до управління соціального захисту населення за місцем реєстрації або за місцем фактичного проживання (перебування).
      До заяви додається:
- копія пільгового посвідчення;
- копія документу, що підтверджує безпосередню участь особи в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, перебуваючи безпосередньо в районах антитерористичної операції у період її проведення.
     Під час подання копій документів особи надають оригінал для огляду.
    Управління соціального захисту населення відповідно до заяви видає направлення учаснику антитерористичної операції до міськрайонного центру зайнятості на професійну орієнтацію щодо вибору напряму професійного навчання. Після проходження професійної орієнтації – видається направлення на професійне навчання.
     На підставі направлення на професійне навчання учасник антитерористичної операції зараховується до навчального закладу.
   Послуги з професійного навчання надаються учаснику антитерористичної операції одноразово в порядку черговості. Професійне навчання здійснюється за денною, вечірньою (змінною), очно-заочною, дистанційною, екстернатною формами навчання, з відривом і без відриву від виробництва та за індивідуальними навчальними планами.
   Строк професійного навчання учасників АТО визначається робочими навчальними планами та робочими навчальними програмами та не може перевищувати 12 місяців.
   Після успішного завершення повного курсу навчання за відповідними робочими навчальними планами та робочими навчальними програмами учасники АТО отримують документи державного зразка:
- свідоцтво про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації – за результатами первинної професійної підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації учасників АТО за робітничими професіями;
-  документ про підвищення кваліфікації – за результатами підвищення кваліфікації учасників АТО з вищою освітою.
  
   Після завершення підвищення кваліфікації на курсах цільового призначення учасники АТО отримують посвідчення встановленого зразка.

    За більш детальною інформацією звертатись до УСЗН Знам'янського міськвиконкому за адресою:м.Знам'янка,вулМихайла Грушевського17,каб.№9,тел.для довідок 2-36-78 О.Ганська,начальник відділу по обслуговуванню ветеранів та інвалідів
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 375 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Інформаційний портал


Корисні посилання










Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Copyright MyCorp © 2024      Безкоштовний хостинг uCoz