Управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому
Вівторок, 16.04.2024, 09:32

м.Знам’янка,
вул.Михайла Грушевського, 17
тел. 0 (5233) 2-19-10 , 2-19-52
e-mail: usznzmv@zn-rada.gov.ua
[ Головна ] [ ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]
Меню сайту
Головна » 2015 » Жовтень » 20 » Актуальна інформація щодо призначення житлової субсидії
08:17
Актуальна інформація щодо призначення житлової субсидії
      
12     Якщо громадяни отримували субсидію в опалювальний період 2014/2015 років або зверталися за призначенням субсидії протягом 2015 року, навіть якщо розмір призначеної субсидії становить 0,00 грн, із початком опалювального сезону цим громадянам буде проведено перерахунок розміру субсидії в автоматичному режимі.
     Тобто, їм не потрібно заповнювати та подавати отримані бланки Заяви і Декларації. Усі необхідні дані для проведення перерахунку є в наявності в управлінні соціального захисту населення.
     Однак, якщо серед зареєстрованих у житловому приміщенні осіб, є особи, які фактично в ньому не проживають, або відбулися зміни у складі сім’ї, чи сім’я протягом року здійснила покупку на суму, яка перевищує 50 тис. грн, такі громадяни повинні звернутися із заповненою заявою та декларацією до центру соціальних та компенсаційних виплат управління соціального захисту населення.
     Для громадян, які не зверталися за призначенням субсидії на опалювальний період 2014/2015 років та не подавали документи для її призначення у 2015 році, тобто які звертаються за призначенням субсидії вперше.
      Для визначення права на призначення субсидії цим громадянам необхідно подати до управління соціального захисту населення Знам’янського лише два документи – Заяву про призначення субсидії та Декларацію про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії.
       Якщо особа орендує житло – додатково необхідно надати договір оренди. Інформація про доходи заявника та доходи членів домогосподарства буде запитана управлінням соціального захисту населення через Державну фіскальну службу. Разом із цим, якщо заявник або члени сім’ї заявника отримують дохід, інформація про який відповідно до законодавства не може бути отримана за запитом управління соціального захисту населення, заявник повинен надати довідки про такі доходи.
       Звертаємо увагу, що постановою Кабінету Міністрів України 26.06.2015 № 475 внесено зміни до переліку видів доходів, які не враховуються до сукупного доходу сім’ї.
   До таких доходів належать:
 – сплачені особою аліменти;
 – доходи від розміщення депозитів;
 – грошове забезпечення військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу, які беруть безпосередню участь в антитерористичній операції;
 – допомога на поховання;
 – допомога громадських та благодійних організацій, одноразова допомога, яка надається відповідно до законодавства або за рішеннями органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій;
– оплата праці членів виборчої комісії, а також осіб, які залучаються до роботи у комісії, у тому числі в день голосування, дні встановлення підсумків голосування та результатів виборів.

 Важливо! Діючим законодавством передбачено призначення субсидії на 12 місяців із розрахунком її розміру окремо на неопалювальний та опалювальний сезони. Якщо сім’я не одержувала субсидію в опалювальний період 2014/2015 років і не зверталася за її призначенням у поточному році, для своєчасного проведення розрахунку розміру субсидії з початком опалювального сезону 2015/2016 року необхідно подати управлінню соціального захисту населення або уповноваженому сільської ради за місцем реєстрації документи для призначення субсидії. Прийом документів проводиться щоденно, крім вихідних та святкових днів. У разі виникнення будь-яких питань, що стосуються надання, призначення, перерахунку житлової субсидії, ви можете звернутися до управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому за адресою: м. Знам’янка, вул.Глібко,28, чи зателефонувати на «гарячу лінію» за телефоном 2-19-38.
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 435 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Інформаційний портал


Корисні посилання










Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Copyright MyCorp © 2024      Безкоштовний хостинг uCoz